
Το οικόσημο της οικογένειας Fallot αποτελεί σύμβολο ποιότητας για την μουστάρδα από το 1840. Οι μουστάρδες Fallot παρασκυάζονται αποκλειστικά με σπόρους μουστάρδας που παράγονται στην περιοχή της Βουργουνδίας στην Γαλλία. Η εταιρία είναι η τελευταία μουσταρδοποιία στην Γαλλία που διατηρεί την μέθοδο άλεσης με παραδοσιακούς μύλους. Η προσθήκη χυμού σταφυλιού, της πλούσιας σε κρασιά περιοχής, χαρίζει στις Fallot την χαρακτηριστική τους γεύση, παγκοσμίως γνωστή ως μουστάρδα τύπου "Dijon". Η προτίμηση των καλύτερων chef παγκοσμίως.
Τα βιολογικά προϊόντα είναι πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, καθώς δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ πιο φιλικές για το περιβάλλον, συντελώντας, έτσι, στην αειφορία του πλανήτη.
(C) 2013-2014 Bio Fruit Οπωροπαντοπωλείον All Rights Reserved